ANDROID IMEI DEĞİSTİRME PROGRAMI

IMEI Değiştirme [Kodsuz ve Rootsuz]

Yurtdışından getirdiğiniz kaçak telefonların ve Kore, Çin malı replika telefonların imei numarasınıMTK Engineering Mode uygulaması ile çok basit bir şekilde değiştirebilirsiniz.

İnternette birçok sitede yer alan imei değiştirme kodları işe yaramıyor. İmei değiştirmek için artık kod aramanıza gerek yok. Tüm MTK işlemcili android cihazlarınızın imei numarasını MTK Engineering Mode uygulaması ile değiştirebilirsiniz.

MTK Engineering Mode uygulaması root gerektirmiyor yani rootsuz telefonlarınızda kullanabilirsiniz. SamsungHTCLGSony ve diğer tüm marka cep telefonlarının imei numarasını MTK Engineering Mode uygulaması ile değiştirebilirsiniz.

MTK Engineering Mode Kullanımı

MTK Engineering Mode uygulamasını Google Play üzerinden indirmek için BURAYA tıklayın.MTK Engineering Mode uygulamasını çalıştırın ve MTK Setting butonuna dokunun.Gelen ekranda Telephony sekmesi altında yer alan GPRS seçeneğini seçin.Karşınıza imei numarası yazan yer gelecektir. Buradaki imei numarasını silip elinizde bulunan geçerli imei numarasını yazın.İmei numarasını yazdıktan sonra Write IMEIseçeneğini seçin. İşlemin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini yazan bir pencere çıkacaktır OKdiyin.Son olarak Attached butonuna dokunun. Attached işleminin gerçekleştiğini gösteren bir mesaj kutusu çıkacaktır OK diyin. Daha sonra uygulamadan çıkın.Telefonunuzu kapatıp tekrar açın. Artık yeni imei numaranız geçerli olacaktır. Yeni imei numaranızı görüntülemek için arama bölümüne *#06# yazın.

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »

1 yorum:

yorum
29 Eylül 2018 01:44 delete

Telefon IMEI Numarası Nasıl Değiştirilir?
Root olmadan ve kodsuz bir şekilde cep telefonunuzun IMEI numarasını değiştirmek ister misiniz? Cevabınız evetse eğer aşağıda adım adım uygulamasını anlatmış olduğumuz yöntem tam size göre. İnternet aleminde bu konu hakkında arama yaptığınızda IMEI değiştirmek için bir sürü kod karışık işlem anlatıldığına şahit olacaksınız ve tüm bunların yanında verilen kodların çoğu işe yaramamakta. Küçük ve basit bir uygulama ile çok basit bir şekilde telefonunuzun IMEI numarasını değiştirebilirsiniz. Dilerseniz nasıl yapılacağını anlatmaya başlayalım.
https://www.teknodirek.com/telefon-imei-numarasi-degistirme/

Reply
avatar