xiaomi redmi s2 root atmak




Xiaomi Redmi S2 nasıl Rootlanır?



Xiaomi Redmi S2
Xiaomi'nin yeni bütçe seviyesindeki el cihazı, Redmi S2, sadece Hindistan'da Redmi Y2 olarak satılıyorken, sadece geçen ay piyasaya sürüldü. Cihaz, Xiaomi'nin Redmi 5'teki kendi cihazlarının kralı setinden gelen rekabete rağmen iyi bir başarıya imza atıyor, ancak Redmi S2'ye sahipseniz, işte size iyi haberler.


Artık Redmi S2'yi kolayca rootlayabilirsinizXiaomi redmi S2 için TWRP kurtarma  indirme ve yanıp sönen için kullanılabilir.
Redmi S2'deki TWRP'yi indirmek ve kurmak için aşağıda bir kılavuzsağladık ve ardından cihazınızı rootlamak için bunu kullanın. İşte nasıl gidiyor

Uyarı!

Ne yaptığınızı tam olarak bilmiyorsanız, bu sayfada verilen hiçbir şeyi denemeyin. Herhangi bir hasar meydana geldiğinde, sorumlu tutulmayacağız.
Xiaomi Redmi S2 TWRP Kurtarma
Redmi S2 için TWRP kurtarma indirilebiliyor ve aşağıdaki ana kılavuzda sağlanmıştır. TWRP'yi kurmak için, sadece aşağıda verilen kök kılavuzu kurun - root erişimi sadece TWRP kurtarma yoluyla elde edildiğinden, önce yüklenmesi gerekir.
Cihazı rootlamak istemez ancak Redmi S2'nizde sadece TWRP'yi kurarsanız, DM Verity devre dışı bırakma zip dosyasını MagRT kök paketi yerine TWRP'ye yüklediğinizden emin olun.
Xiaomi-redmi-S2-TWRP

Xiaomi Redmi S2 Root atmak için aşağıdaki adımları takip edin



  1. Önyükleyicinin kilidiniaçtığınızdan emin olun.  Devam etmeden önce Redmi S2 .
  2. İndir Gerekli dosyaları :
    1. TWRP  IMG dosyası:  redmi-s2-twrp-3.2.1-0-ysl.img
    2. Kök dosya (Magisk 16.4): Magisk 16.4.zip
    3. DM verity disabler:  no-verity-opt-encrypt-6.0.zip
  3. bağlamak  onu birlikte gelen USB kablosunu kullanarak PC'ye redmi S2.
  4.  PC'deki TWRP dosyasını ( .IMG) twrp-redmi-s2.img olarakyeniden adlandırın .   böylece bu kılavuzda daha sonra yüklemek için komut yazmak biraz kolaylaşır.
  5. Aktar  cihazınıza tüm indirilen dosya (TWRP, Magisk ve DM doğrusu devre dışı bırakıcı).TWRP IMG dosyasının bir kopyasını PC'nizde de saklayın.Redmi S2'yi PC'ye bağlı tutun.
  6. USB Hata Ayıklamayı etkinleştirdiğinizden emin olun.  Yukarıdaki bootloader kilit açma kolunda (adım 1) açıklandığı gibi, Redmi S2'nizde .Bootloader'ın kilidini açtıktan sonra yeniden yapmanız gerekebilir.
  7. Şimdi   yukarıdaki adım 3'ten TWRP dosyasına, twrp.img, sahip olduğunuz klasörün içinde bir komut penceresi açın . Bunun için bu klasöre gidin ve sonra  bu klasörün penceresinin adres çubuğuna cmd yazın  ve sonra enter tuşuna basın. Bir komut penceresi açılacak ve konumu bu klasör olacaktır.
    açık-a-komut penceresi-in-a-klasöre
  8. Redmi S2'nizi bootloader /fastboot  moduna getirin . Bu komut için bu komut:
    adb reboot bootloader
    Eğer “USB hata ayıklama izin ver” için cihazınızda bir izin diyaloğu alırsanız └, dokunun  Tamam .
    Xiaomi-fastboot modu
  9. TWRP kurtarma işlemini geçici olarak yükle  ve aşağıdaki komutu çalıştırarak bir defa için önyükleyin. Bir komutu çalıştırmak için, bunu komut penceresinde yazın ve sonra enter tuşuna basın.
    fastboot bot twrp-redmi-s2.img
  10. Kurtarma moduna yeniden başlatın . Bunun için, 'Kurtarma modu' seçeneğini getirmek için ses düğmelerini kullanın ve ardından seçmek ve kurtarma moduna önyüklemek ve TWRP'ye erişmek için güç düğmesine basın.
  11.  Sistemin  kurtarma modundaşifresini çözmesi ve TWRP kurtarmasına izin vermek için kullanmakta olduğunuz  şifreyi veya  PIN kodunu girin  .(Cihazda PIN veya şifre kullanmıyorsanız sorulmaz.)
  12. TWRP kurtarma işlemini  şimdigöreceksiniz  'Sistem Salt Okunur mu?' Sorusu sorulduğunda,   sistem değişikliklerine izin vermemek için 'Salt Okunur' düğmesine dokunun .
  13. Bu kurtarma Çince. Dilerseniz,dili İngilizce'ye çevirebilirsiniz.
  14. TWRP kurtarma göz atın.İhtiyacınız / istediğiniz gibi her şeyin yolunda gittiğini doğrulayın. İsterseniz , TWRP'yi kalıcı olarak yükleyin . Bunun için , TWRP'nin ana ekranında,Yükle  düğmesine, ardındanGörüntüler… düğmesine ve ardından twrp-redmi-s2.img dosyasını seçin . Bir sonraki ekranda eylemi, yüklemek için ekranın alt kısmında kaydırarakonaylayın .
  15. Redmi S2'yi köklenme zamanı !Şimdi  root dosyasını (Magisk ZIP dosyası) kurmalısınız  .TWRP ana ekranına geri dönün veYükle'ye dokunun, ardından ZIP dosyasını seçin,  Magisk-v16.4.zipve sonraki ekranda onaylayın.
    • Eğer kökünü istemiyoruz (?) Cihazı, (bootlooping engellemek) normal şekilde açılmasını redmi S2 almak için (Magisk dosyasının yerine) artık DM verity disabler dosyasını yüklemek emin olun.
  16. Tamamlandığında  , cihazı yeniden başlatmak için Sistemi Yeniden Başlat  düğmesine dokunun  O istediğinde 'TWRP App? Install' Eğer ve üzerinde musluk ' Yüklemeyin Eğer TWRP uygulamasını gerekmez olarak düğmeye'.
Bu kadar.

Kaynak: https://www.theandroidsoul.com

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »

2 yorum

yorum
Adsız
11 Mayıs 2018 04:25 delete

Xioami redmi note2 icin root dosyası varmi?

Reply
avatar
Adsız
13 Mayıs 2018 03:43 delete

Bu telefondan alacağım root Olursa iyi olur

Reply
avatar