Unity 3d Full indir Download |Teknombs

Unity 3d Açıklama



Unity bir video oyunu geliştirme platformudur, sadece beş yıl içinde kullanım kolaylığı ve düşük maliyeti sebebiyle bir çok bağımsız geliştirici için bir seçenek olmaktan çok Obsidian ya da InXile gibi önemli şirketler için etkili bir alternatif olma yoluna girmiştir.

Unity'nin çok yönlü olması kullanıcıların herhangi bir video oyununu kolayca oluşturmasını sağlar. Hem 3D hem de 2D motorları ile çalışır. Ayrıca Direct3D ve OpenGL teknolojisinden de faydalanabilirsiniz- ya da yararlanmak istemeyebilirsiniz, ihtiyaçlarınıza göre değişir. Her şey video oyununuzu nereye götürmek istediğinize bağlı.

Aslında, Unity'nin en son versiyonu DirectX 11 ile uyumludur; ki bu da muhteşem grafiklere sahip oyunlar oluşturmanıza izin verir. Ve üstelik, bu oyunları motorun içindeki eklentilerden biri sayesinde tarayıcınızdan direkt olarak başlatabilirsiniz.

Unity içeren bazı iyi bilinen oyunlar arasında örneğin; Triple Town, Bad Piggies, Slender: The Arrival, Dead Trigger, Temple Run, Game of Thrones: Seven Kingdoms ve Wasteland 2 yer alır.

Unity piyasada mevcut olan en kullanışlı video oyunu oluşturma platformlarından biridir. Ve bunun kanıtı olarak da hem Windows ve Mac hem de Android ve iOS için her gün çıkan sayısız büyük projelerin sayısı gösterilebilir.


Unity 3d Full İndirme linki

 Unity 3d Full teknombs





Daha fazlası: www.indir.vip

Paylaş:

Benzer Konular

Önceki Konu
Sonraki Yazı »